Tompos Kátya élő trió koncert

#_LOCATIONMAP

Időpont
Date(s) - 2019. október 2.
19:00

Kategóriák


 Tompos Kátya trió élő koncertje 

🎶 ZENE VILÁGNAPJA 🎶
჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

A Holdjárat (2017) és a Keresztül Európán (2013) nagylemez válogatása

🎙 “Csak a szívem érzi!” 🎙

Ünnepeljük együtt a zene világnapját Tompos Kátya énekes-színésznő előadó estjével. Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna a zene kiemelkedő szerepe!

Sok szeretettel várjuk a zenerajongókat!

Szabó Loránd és a Természetesen Dombóvár Egyesület szervezésében.


Keresztül Európán (2013)

Az album egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven. Igazi kalandozás nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni.

Holdjárat (2017)

A Holdjárat misztikus utazás, melynek a végén felkavaró vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó, múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk. Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ismét Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem a Kátya számára kedves dalokat dolgoztak át közösen, ahogyan a Keresztül Európán album esetében tették: az új lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind-mind az élet ihlette. Valamennyi vers egy darab a színésznő lelkéből, ablak a világára.

==========================
★ 2019. október 2. (szerda) 19.00 | Dombóvár, Tinódi Ház ★
==========================

Figyelem: nem kampányrendezvény, a magas nívójú zene politika mentes!

♒️ A belépés ingyenes!
============

● További információ: +36 74 466 538 vagy +36 20 463 7373