Slampoetry est – Félkövérdőlt (Mészáros Péter, Bárány Bence)

#_LOCATIONMAP

Időpont
Date(s) - 2020. február 15.
17:00 - 18:00

Kategóriák


Slampoetry est – Félkövérdőlt 
★ Bárány Bence és Mészáros Péter estje ★

🌓 Kultúrházak éjjel-nappal 2020.  programsorozat keretében 🌓

Hány kiemelés kell, hogy felfigyeljenek rád?

Mészáros Péter és Bárány Bence slam poetry és spoken word estje azt az egyszerű kérdést járja körül, hogy miként látnak bennünket mások, ugyanakkor mi az, ami bennünk marad meg azokból, akikkel minden nap együtt élünk, dolgozunk, vagy épp csak elmegyünk mellettük a zebrán.
A nyomokban öniróniát és fekete bárszékeket tartalmazó előadásban olyan témák elevenednek meg, mint a szerelem, a világító WC ülőkék vagy a helyes beilleszkedés egy tízévesekből álló teniszcsapatba. Élethelyzetek, amelyekkel mindenki azonosulni tud, bár kérdés, hogy akar-e egyáltalán.


🎙 BÁRÁNY BENCE a Slam Poetry Országos Bajnokság többszörös második helyezettje és Slam Poetry Európa-bajnokság közönségdíjas. Grafikus, a VATES márka alapítója.

————————–

🎙 MÉSZÁROS PÉTER országos slam poetry bajnok és a Slam Poetry Európa-bajnokság közönségdíjasa. Szabadidejében szomorú zenéket hallgat és animéket néz.


Bárány Bence és Mészáros Péter abszolút kedvenc slam szövegeikből szemezgettek és adtak nekik új értelmet egy egész estés produkcióban. A Félkövérdőlt című előadást Bécsben, Győrött, Szegeden, Orfűn és a Trafó Kortárs Művészetek Házában is teltház előtt játszották, mert kivitték a fölös székeket, és legközelebb is pontosan annyi szék kerül majd be, ahány néző eljön.

==========================
★ 2020. FEBRUÁR 15. 17.00 | Dombóvár, Tinódi Ház ★
==========================

♒️ Jegyár: Felnőtt 1.200 Ft | diák 1.000 Ft
============

🎫 Jegyek kaphatók: a Tinódi Házban (Dombóvár, Hunyadi tér 25.)

➡ Foglalást a 74/466-538-as telefonszámon keresztül is fogadunk!

● Jegypénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 8-tól 12.30 óráig és 13-től 17.30 óráig
● További információ: +36 74 466 538 vagy +36 20 463 7373