Mozgó Mozi

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2019. március 21.
14:00

Kategóriák


☆☆☆ Mozgó Mozi ☆☆☆

★ 14.00 A Lego-kaland 2 – 3D★
animációs kalandfilm, akciófilm
(6 éven aluliak számára nem ajánlott)

Valaha miden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal. A Lord-Miller alkotópáros a Jump Street-filmekkel mutatta meg először, hogy milyen jó a humora, azóta az összes Lego-film mellett számos más, nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz… és most összeraktak egy új Lego kalandot!

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★ 16.00 Apró mesék (2019) ★
magyar – romantikusthriller,történelmifilm
(16 éven aluliak számára nem ajánlott)

A történet szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról. A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak új történelmi romantikus thrillere sok izgalmat, fordulatot és érzelmet ígér.

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★ 18.00 BÚÉK ★
dráma,vígjáték
(16 éven aluliak számára nem ajánlott)

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember. Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit.

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★ Marvel Kapitány – 3D (2019) ★
akciófilm, kalandfilm, sci-f
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.


========================
2019. március 21. (csütörtök) 14.00 órától | Dombóvár, Tinódi Ház
========================

Az előadásra a Tinódi Házban (Dombóvár, Hunyadi tér 25.) lehet jegyeket vásárolni a filmek előtt!

✘ 
További információk 

+36 74 466 538 | +36 20 463 7373 |a mozgó mozi oldalán

✘ Árak 
http://www.mozgomozi.hu/Oldal/26/Arlistank-