Mozgó Mozi

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2018. december 13.
14:00

Kategóriák


☆☆☆ Mozgó Mozi ☆☆☆

★ 14.00 2D és 16.00 3D A Grincs (2018) ★ 
(6 éven aluliak számára nem ajánlott)

Grincs hűséges kutyájával, Max-al magányosan éldegél barlangjában. A közelben található Kisfalva karácsonyi ünnepélye azonban minden évben megzavarja hősünk nyugalmát. Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a megérdemelt békét: el kell lopnia a karácsonyt.


★ 18.00 Bohém rapszódia ★
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit. 


★ 20.30 Nyughatatlan özvegyek ★ 
(16 éven aluliak számára nem ajánlott)

Négy nő, akikben nincs semmi közös – pusztán egy dolog: az adósság, ami halott férjeik alvilági tevékenysége után maradt. Napjaink Chicagójában, egy zaklatott korban Veronica (az Oscar-díjas Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) és Belle (Cynthia Erivo) maguk kívánják alakítani sorsukat; együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, szembeszállva néhai férjeik ellenségeivel.

Az Oscar-díjas Steve McQueen (12 év rabszolgaság) rendezésében és a Holtodiglan szerzője, Gillian Flynn forgatókönyvéből készült, bűnnel, szenvedéllyel és korrupcióval átitatott film további szereplői Colin Farrell, az Oscar-díjra jelölt Daniel Kaluuya, az Oscar-díjra jelölt Jacki Weaver, az Oscar-díjas Robert Duvall és az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson. 


========================
2018. december 13. (csütörtök) 14.00 órától | Dombóvár, Tinódi Ház
========================

Az előadásra a Tinódi Házban (Dombóvár, Hunyadi tér 25.) lehet jegyeket vásárolni a filmek előtt!

További információk
+36 74 466 538 vagy +36 20 463 7373
http://www.mozgomozi.hu/Oldal/63/Jegy-es-Berlet-araink