Mozgó Mozi

#_LOCATIONMAP

Időpont
Date(s) - 2018. október 29.
Egész napos

Kategóriák


☆☆☆Mozgó Mozi☆☆☆

★ 10.00 Apróláb ★ 
(6 éven aluliak számára nem ajánlott)

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak… A Gru és az Őrült, dilis szerelem írói valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy a feje tetejére állítsák az ismert legendát, és egy bolondos, játékos és nagyon vicces animációs komédiát hozzanak létre!

★ 12.00 Johnny English újra lecsap ★
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

2018-ban az ikonikus komikus, Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében. Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben…

★ 14.00  Pelyhes – Kalandra fel! ★ 

Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját.

★ 15.30 Az első ember ★
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

A 6 Oscar-díjas sikerfilmjük, a Kalifornia álom után Ryan Gosling és a rendező Damien Chazelle újra összefogtak: filmre viszik a lebilincselő történetet, amelynek középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A forgatókönyvet a Spotlight: Egy nyomozás részletei Oscar-díjas forgatókönyvírója, Josh Singer jegyzi.

★ 18.00 Napszállta ★
(16 éven aluliak számára nem ajánlott)

A Saul fia Oscar-díjas rendezőjének, Nemes Jeles László új filmje, amely 1913 nyarán Budapesten, a béke utolsó napjaiban játszódik. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza a monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lányt az éj leple alatt egy idegen keresi fel, és bátyja hollétét tudakolja tőle. Írisz ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akiről eddig semmit sem tudott. Nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa, a ragyogás mögött a legsötétebb titok tárul fel.

★ 20.30 Venom ★
(16 éven aluliak számára nem ajánlott)

Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. A Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb figurája végre filmet kap, és megvan hozzá a méltó főszereplő, Tom Hardy, akit a Zombieland rendezője irányít

 

========================
2018. október 29. (hétfő) 10.00 órától | Dombóvár, Tinódi Ház 
========================

Az előadásra a Tinódi Házban (Dombóvár, Hunyadi tér 25.) lehet jegyeket vásárolni a filmek előtt!

✘További információk:✘
+36 74 466 538 vagy +36 20 463 7373
http://www.mozgomozi.hu/Oldal/63/Jegy-es-Berlet-araink