Ismerős Arcok koncert Dombóváron

#_LOCATIONMAP

Időpont
Date(s) - 2020. március 21.
20:00

Kategóriák


Ismerős Arcok koncert Dombóváron

჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

Az Ismerős Arcok zenekar az akusztikus koncertturnét követően, “Tavaszköszöntő” előadáskörútra indul, ahol az ország különböző pontjain – művelődési intézményekben – az elmúlt 2 évtized legkedveltebb dalaiból összeállított műsorral koncertezik.

==========================
★ 2020. március 21. (szombat) 20.00 | Dombóvár, Tinódi Ház – színházterem★
==========================

PROGRAM
● 19:00 Kapunyitás
20:00 ISMERŐS ARCOK


Zenekar

Zenekarunk 20 éve van jelen a magyar rockzenei életben. Az igényes és letisztult zenei alapokra épülő, tartalmas és értékes szövegvilággal megszólaló dalaink, a jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként a mindennapi életünk, a család és a hazaszeretet, a kultúránk, az értékeink tiszteletéről és megóvásáról, valamint a közösségben való létezés fontosságáról szólnak.

„Kortalan” zenei stílusunknak köszönhetően különböző generációk kedvelt előadójává váltunk a Kárpát-medencében, valamint a világ számos táján élő külhoni magyarság körében. Zenekarunk a közönség határtalan szeretete és számtalan szakmai díj mellett – a kultúrateremtő tevékenysége elismeréseképpen – Nyerges Attila állami kitüntetését és Államtitkári Oklevelét tartja pályafutása legfontosabb elismerésének.

 

JEGYÁR: 
Elővételben 2020. március 20-ig ▲ 3.000 Ft
 A koncert napján ▲ 3.500 Ft

JEGYEK VÁSÁROLHATÓK:
Tinódi Ház jegypénztárába (Hunyadi tér 25.) | online: tixa.hu