Immáron 18. alkalommal Dombóváron

Visszatekintés

“Minden fotótörténeti forrásmunka egybehangzóan állítja, hogy 1840. augusztus 29-én, a Magyar Tudós Társaság ülésén Vállas Antal bemutatta, miként lehet képet alkotni a fénysugarak segítségével fényérzékeny nyersanyagon.” Ezért 1840 óta minden évben augusztus 29-én ünnepeljük a Magyar fotográfia napját.


További képek itt

Immáron 18. alkalommal rendeztünk Dombóváron fotókiállítást a Magyar fotográfia napja alkalmából augusztus 28-án pénteken a Tinódi Házban.
Ezúttal a “Mi így látjuk” c. tárlaton Dombóvárt láthatják az érdeklődők helyi fotósok szemével. A kiállítást Kerényi Zsolt alpolgármester nyitotta meg, majd Tilinger Sándor helyi fotós mondott pár gondolatot a régi nagy fotósokról és arról, hogy miért is azokat a fotóművészeket választotta a tárlat anyagának összeállításához, akiknek a munkái láthatók. A kiállításmegnyitó egyben az 50 éves város születésnapi rendezvénysorozatának első programja is volt, melynek alkalmából Pintér Szilárd polgármester mondta el gondolatait. Az este folyamán pedig a Fűszeres Trió alapozta meg a jó hangulat.


● A kiállítók ●

Horváth Eszter
Horváth Huba
Őri Gábor
Sztropkó Nelli
Tilinger Sándor
Wéber József

==========================
★ A kiállítás október 3-ig tekinthető meg nyitva tartási időben | Dombóvár, Tinódi Ház ★
==========================