Gasztronap – “Hogyan főzzünk egyszerűen gazdaságosan”

Április 2-án Gianni Annoni műsorvezetővel és Nagy Ervin színésszel találkozhattak azok, akiket érdekel a gasztronómia. Szabó Gyuri bácsitól, a bükki füvesembertől is sok hasznos információt megtudhattunk, akivel skype-on beszélgettünk.

Gianni Annoni bevezette a közönséget az olasz konyha titkaiba és megtudhattuk tőle azt is, hogyan ismerte meg párját. A beszélgetés végén pedig pármai sonkát, mozzerellát, paprikalekváros sztracsatellás mozzarellát és olívaolajos kenyeret, paradicsomot kóstolhatott mindenki, melyekről a legfontosabb tudnivalókat is elárulta.
Nagy Ervinnel beszélgettünk a színészetről és arról is, hogyan is kezdett el főzni. Megtudtuk tőle, hogy milyen húsokat és köreteket szeret és milyen módszerrel főz a legszívesebben, és még mit szeretne kipróbálni. A jelenlévőknek pedig elhozott egy céklás pácban készült lazacot medvehagymás mascarponéval, amit mindenki megkóstolhatott.


További képek az eseményről ide kattintva tekinthető meg!