Dombóvári Majális a Tinódi Ház környékén

Dombóvári Majális a Tinódi Ház környékén

Magna Cum Laude koncert
Idén is számos program várta az érdeklődőket május elsején.

Szerda délelőtt átadták a kibővített Farkas Attila Uszodát és felavatták a szomszédos Szenes Hanna teret. Az innen induló menettel érkezett az idei májusfa a művelődési ház előtti térre. A kicsiket és nagyokat is egyaránt lelkes csillagászok várták az Utazó Planetáriumba, ami ezúttal nagyobb sátorral és új előadásokkal érkezett a Tinódi Ház színháztermébe. Az érdeklődőknek egészen késő délutánig nyílt lehetősége a bolygókkal és a naprendszerrel megismerkedni, valamint jobban megérteni az égbolton megfigyelhető égi “tüneményeket”.

A fiatalok ez alkalommal is kipróbálhatták a különféle légvárakat, körhintákat, de volt aki inkább dodzsembe ült vagy más játékot próbált ki. Délután a művelődési ház mellett felállított dobogón “Vitéz László menyecskét keres” című báb előadás zajlott, majd Roli bohóc előadásán nevethettek jókat az érdeklődők. A felnőttek Kovács Gergő énekes előadásában hallhattak igazi nagy slágereket. Felcsendült többek között a Csókkirály és a 8 óra munka is.

Al-Gharati Magyed (stand-up)

A délutáni programok egyik kedvence Al-Gharati Magyed humorista volt. Este fél nyolctól pedig a Magna Cum Laude adott koncertet a nagyszínpadon a Tinódi Ház előtti téren, melyen több ezren vettek részt és énekeltek együtt zenekar tagjaival.


További képek az eseményről itt tekinthetők meg!