Üdvözöljük!

Kedves Látogatóink, Kedves Közönségünk!

Bizonyára valamennyien értesültek már arról, hogy az adventi programok Dombóváron is elmaradnak.

Az év elején márciusban, mikor a Tinódi Házat először be kellett zárnunk, nehezen vettük tudomásul, hogy az elkövetkező hónapokban nem találkozhatunk. Az eltervezett programjaink, színházak, előadóestek, városi nagy rendezvények elmaradtak. Azonnal nekiláttunk az év második felének szervezéséhez, a külső és belső megújuláshoz. Nem szerettük volna, hogy a kulturális élmények elmaradjanak. Folyamatosan abban bíztunk, hogy ez a lehetetlen helyzet nem ismétlődik meg. Amikor augusztus 19-én az ünnepi készülődés előestéjén újra kinyitottuk a ház ajtaját, egy felszabadult, bár a járványhelyzet miatt kissé visszafogott fesztivállal ünnepeltünk. Újra visszatért az élet a Házba. Elkezdtük szervezni további „kulturális életünket”, az elmaradt előadásokat, kamara koncerteket, kiállításokat pótoltuk, a szabályok teljes körű betartása mellett. Sajnos mindent nem tarthattunk meg, de több, mint 40 csoportunk rendszeres együttléteit irányítottuk, külső igénybevevőink terembérleteit koordináltuk nap, nap után.

A jelenlegi vírusjárvány megfékezésére hozott rendelkezések szerint ismét látogatási tilalom alá került a Ház és rendezvényei. Az adventi készülődés azonban nem marad el. Feldíszítjük a külső tereket, feltesszük a homlokzatra a karácsonyi fényeket, megépül a téren a Betlehemi alkotás, fényekbe borul a város központja és karácsonyfája is. Ugyan az ősz óta szervezett programokat, koncerteket, bemutatókat, (a Jég revüt, a Fool Moon Acapella együttest, a Csurgó zenekart, László Attila karácsonyi előadóestjét, Nagy Szilárd és Ragány Misa adventi koncertjét, az Operett estet és nem utolsó sorban az általános és középiskolák műsorait) és a sokak által várt jégpályát, karácsonyi vásárt nem tudjuk a dombóváriaknak átadni, de mindenképpen azon fáradozunk, hogy a karácsony varázsát ne veszítsük el. Valamennyi vasárnapon 17.00 – ra meghívjuk önöket az online térben a gyertyagyújtásra, ahol az adventi elcsendesedés mellett hallhatják majd az Alapfokú Művészeti Iskola meghitt műsorát és vallási, illetve Önkormányzati vezetőink mindannyiunk számára biztató, ezt a nehéz időszakot átvészelni segítő ünnepi és reményt adó gondolatait.

A mi felelősségünk most az, hogy hozzájáruljunk saját munkánkkal, magatartásunkkal, példamutatással ahhoz, hogy a járvány terjedése minél kisebb fokú legyen és mielőbb minél kevesebb veszteséggel visszatérhessen minden a normális élet medrébe. Ennek érdekében az ünnepre hangolódva elhagytuk a közösségi programokat, az ünnepi találkozásokat, bízva, reménnyel tekintve a jövőbe, hogy a 2021. évet már a régi megszokott módon tudjuk elkezdeni.

Ennek jegyében kérem, figyeljék facebook oldalunkat, honlapunkat, ahol mindig tudósítjuk Önöket arról, hogy éppen mi folyik a Házban, min törjük a fejünket, játékok vagy adventi kiállítás vagy éppen csak Karácsonyi üdvözleteink kapcsán a virtuális térben. Ne hagyjuk egymást cserben!

Figyeljünk és vigyázzunk Magunkra és Egymásra!

Áldott adventi készülődést kíván a Tinódi Ház valamennyi dolgozója!

Facebook oldalunk: Tinódi Ház – Dombóvári Művelődési Ház


KÖZLEMÉNY 2020.11.11. 

Kedves Látogatóink és Közönségünk!

A Kormány a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekmásodik üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelete alapján a járvány fokozott terjedése és megelőzése érdekében a Tinódi Házban látogatási tilalmat rendelek el 2020. november 11-től 30 napig!
 
 
Ezen időszak alatt programjaink, rendezvényeink, tanfolyamaink és a csoportjaink által szervezett próbák, programok elmaradnak, valamint ez idő alatt szolgáltatásaink szünetelnek.
 
 
Az elmaradt előadásokra a helyszínen megváltott jegyeket a látogatási tilalom után tudjuk nézőinknek visszaváltani.
Az online megváltott jegyek visszaváltását az adott előadáshoz kapcsolódóan külön tesszük közzé facebook oldalunkon és honlapunkon.
 
 
Kérjük, figyeljék honlapunkat, facebook oldalunkat, valamint a +36 20/ 382 0427-es vagy a +36 20/ 292 9109-es telefonszámon és a dmhkft.szervezo@gmail.com e-mail címen is érdeklődhetnek.
 
Bízunk benne, hogy a fenti intézkedéssel hozzájárulhatunk a jelenlegi helyzet súlyosbodásának megelőzéséhez!
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
Szabóné Rambala Gabriella
Tinódi Ház ügyvezetője
 
Dombóvár, 2020. november 11.
 
 

 

Előadások, rendezvények:

 

Színházak:

 

Kiállítások:

 

Koncertek, hangversenyek:

 

Programjaink  Archívum

Nincs Esemény